Asioita elämänilosta ja elämän iloista

Tervetuloa ninnin elämän ilontaloon!

Minun elämässä sattuu ja tapahtuu paljon ja rakastan kirjoittamista, joten oman blogin perustaminen tuntui melko loogiselta. Haluan nauttia elämästä ja myös jakaa sitä iloa muiden kanssa. Ja juuri siitä minun blogini kertookin; elämästä! Blogini kotisivut löydät täältä Elämän ilontalo

Toisille sattuu elämässä vähän enemmän ja toisille vähän vähemmän, mutta harvoin se on tylsää. Jos kutenkin kaipaat lisää mausteita omaan seikkailuusi ja/tai haluat jakaa kokemuksiasi toisten kanssa, niin tervetuloa minun mukaani matkalle. Tiivistetysti elämäni tapahtumien keskiön muodostaa tällä hetkellä rakas poikani, avomies ja hänen lapsensa, rivitaloasunto, vene, mökki ja tietysti rakkaat lähisukulaiset sekä ystävät. Uusin tulokas perheessämme on kilpikonna nimeltään zeus. Hänestä tulette kuulemaan varmasti vielä lisää! Löydän itseni nykyään siis uusperheen arjen keskeltä, joka on usein melko haastavaa, mutta samalla myös antoisaa.

Uusperheen positiivisena puolena on se, että saamme viettää säännöllisesti myös tärkeää aikuisten aikaa ja nauttia silloin elämän iloista aikuisten tahtiin. Elämän iloista nauttimiseen haluan viedä myös sinut mukanani ja missä muualla se voisikaan tapahtua paremmin, kuin täällä, Elämän ilontalossa! Uskon, että voin antaa sinulle hyviä vinkkejä elämän eri alueilta tai vähintään ainakin ajattelemisen aihetta. Tiedän, että ihan heti ei lopu kesken tapahtumat, mistä kirjoittaa.

Blogini henki on vahvasti positiivinen, joten yritän tukea sitä niin pitkälle, kuin mahdollista. Itketään kuitenkin, kun itkettää ja kiukutellaan, kun kiukuttaa, sillä höyryjäkin on välillä päästeltävä. Kuten ihana ystäväni sanoi, olen oman elämäni Mr. Bean, joten toivottavasti saatte seurassani paljon mukavia ja hauskoja hetkiä. Alla muutamia minun elämäni ilon aiheita kuvien muodossa.Talvi on minulla lähellä sydäntä. Pakkasia tasapainottaa mukavasti kahdenkeskiset lämpimät hetket.


Iloa ja nautintoja elämään!

Tässä siis hieman alkupaloja siitä, mitä tuleman pitää. Lupaan, että sukellan matkan edetessä vielä syvemmälle ilon ja nautinnon syövereihin. Mahtavaa, kun olet mukana!

Lady of the HouseHei ystävät!

Minä olen se elämäniloinen nainen, joka halusi pe­rus­taa Elämän ilon­talon si­n­unkin ilok­sesi. 

Ni­meni on Nina Mi­inalainen, mutta jos haluat huikata min­ulle moikat, niin tun­nistan para­haiten nimen Ninni. 

Astu sisään, vi­ihdytään yhdessä!

Palvelun tuottaa Fokus
VarjoNi Oy Copyright (c)2021, All Rights Reserved.